top of page
Impens Raf, tuinaanleg & -onderhoud

WIJ CREËREN EEN TUIN DIE BIJ U EN UW WENSEN PAST

Impens Raf ontwerpt en onderhoudt uw tuin van wortel tot kruin

lijn

Een sfeervolle tuin ontwerpen waar u en uw gezin ten volle van kunnen genieten, is een werk dat expertise vereist. U heeft iemand nodig die weet hoe en waar de juiste begroeiing het best tot zijn recht komt en welk effect u sorteert met welke planten.

Impens Raf verzorgt uw tuin met meesterlijke toewijding. Tuinaanleg, tuinonderhoud, snoeien, afboorden, opritten plaatsen en terrasaanleg: ons team hanteert steeds de hoogste norm qua afwerking en verzorging.

tuinaanleg

Mogelijkheden zijn eindeloos, net als de vakkennis en passie 

Wat uw voorkeur ook mag zijn, Impens Raf maakt uw tuindroom waar. Van Engelse tuin over Franse tuin tot Oosterse en rotstuinen: de wens van de klant wordt nauwkeurig gerespecteerd en uitgevoerd.
29 jaar ervaring garandeert opperste bekwaamheid in het uittekenen en construeren van de tuin die u wilt. Dit doen we steeds in uitvoerig overleg. Zo behoudt u inspraak en overzicht.

Ieder tuinaspect krijgt het gewenste effect

Uw tuin is een totaalconcept: we verzorgen zowel begroeiing als vijvers, tuinwegen en afsluitingen. Dit doen we telkens met een hoge mate van deskundigheid die garant staat voor betoverende stijl, duurzame materialen en optimaal gebruiksgemak.

NEEM CONTACT!

bottom of page